„Este al treilea an la rând la care ocupăm prima poziție în clasament, iar în top 10 ne aflăm încă de la lansarea clasamentului. Rezultatul ne încurajează să luăm tot mai multe măsuri pentru a ne menține standardele și reputația câștigată și contribuie, totodată, la șansele de angajare și la cariera absolvenților noștri”, spune decanul London Business School, Andrew Likierman.
Totuși, este de ajuns să arunci o privire ca să realizezi că adevăratele vedete ale clasamentului sunt Hong Kong UST Business School (locul 6, în urcare cu patru poziții față de media ultimilor trei ani) și Ceibs (locul 17, tot din China), dar și Indian Institute of Management, Ahmedabad (nou-intrată în top direct pe locul 11) și Indian School of Business (locul 13).
Acestea sparg monompolul americano-britanic, la care atentaseră până acum doar universități din alte state bogate, precum Spania și Franța.
În paralel, de ramarcat că cele mai puternice căderi revin celor două universități – fanion ale Marii Britanii (University of Cambridge, prin colegiul Judge și University of Oxford, prin colegiul Saïd).

Din rândul școlilor de business cu prezență în România, doar una figurează în top 100, Insead, pe poziția a patra.