Conform unui comunicat al companiei Digi Net Fiberlink 500 va costa 49 de lei, iar Digi NEt Fiberlink 1000 va costa 59 de lei pe lună, TVA inclus.

UPC, unul dintre principalii concurenţi ai RCS&RDS, a lansat la sfârşitul lunii august internet cu viteza de 200 Mbps. Acest serviciu nu este disponibil însă decât în câteva oraşe şi nici măcar Bucureştiul nu este acoperit în întregime. Este posibil ca serviciul de internet pe care RCS&RDS îl va lansa luna viitoare să fie disponibil, de la început, în toată ţara. RCS&RDS a achiziţionat recent Fastlink, companie ce furniza servicii de acces la Internet şi telefonie în Bucureşti (Cotroceni, Sebastian, Rahova, Berceni), Buzău şi oraşul Pantelimon.
RCS&RDS are 1,2 milioane de abonaţi la internetul fix

RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet  cu 1,2 milioane de abonaţi la internetul fix şi 320.000 de conexiuni la internetul mobil. RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.
Popoviciu, RCS&RDS: "Preţurile noastre sunt adaptate la puterea de cumpărare a românilor"

Potrivit ultimelor date depuse la Ministerul de Finanţe, RCS&RDS a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 459 de milioane de euro, venituri totale de 633 milioane de euro şi cu un profit de 19,7 milioane de euro. Numărul angajaţilor este de 8.845 persoane.