Veracomp a înregistrat în ultimii trei ani o rată medie de creştere de peste 50%. În prezent compania are reţea stabilă la nivel naţional şi un portofoliu extins de soluţii IT de networking, securitate, storage şi telecomunicaţii. Compania a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 3,37 milioane de dolari şi şi-a propus pentru acest an o cifră de 4 milioane de dolari, pe care a depăşit-o în noiembrie.

Pentru anul viitor compania estimează o creştere de 30%, la 5,2 milioane de dolari. De asemenea, Veracomp intenţionează să îşi dubleze numărul de angajaţi, ajungând la 20 la finele anului viitor. Începând cu această lună Veracomp a devenit distribuitor autorizat Polycom, liderul global în soluţii de comunicaţii unificate.

“După şapte ani de business pe piaţa de soluţii IT am reuşit să ne impunem ca un distribuitor de încredere pentru partenerii noştri. Suntem pe linia dorită şi ne propunem ca în următorii trei ani să ajungem în topul distribuitorilor de soluţii IT”, a declarat Cătălin Matei, CEO Veracomp.

Compania mamă din Polonia are o cifră de afaceri anuală de peste 250 de milioane de dolari şi peste 200 de angajaţi. Veracomp Polonia îşi dispută locul doi pe piaţa poloneză cu Clico, lider fiind ABC Data, compania care a intrat şi pe piaţa locală la începutul acestui an.