Compnia a achiziţionat Billa la începutul verii, iar finalul sezonului estival a venit cu deschiderea noilor magazine.

Prin venirea celor de la Billa, compania a depășit pragul de 14 700 de abgajaţi, spune Ana Krasovschi, director Resurse Umane Carrefour. 

Se estimează că, până la sfârșitul anului, pragul de 15.000 de angajați va fi depășit datorită campaniilor de recrutare desfășurate în contextul deschiderii de noi și noi magazine: peste 10 supermarketuri în 2016, a hipermarketului din Park Lake – București, deschis la 1 septembrie, și a viitoarelor deschideri, din mallul Veranda – București și Carrefour Piatra Neamț.

În anul 2015 compania a deschis 2 noi hypermarketuri, din Mega Mall – București și Carrefour Timișoara, 9 supermarketuri în București și 3 în țară, creând un total de peste 1.000 de noi locuri de muncă.

Siteul www.carrefour.ro are o nouă secţiune de recrutare online, simplă și funcțională. Platforma de recrutare online este structurată astfel încât să ușureze cât mai mult procesul de aplicare. Actualizarea posturilor disponibile este realizata când acestea apar, astfel încât să fie prezentate numai ofertele de angajare disponibile. În secțiunea Cariere, din siteul retailer-ului, utilizatorul poate afla informații despre cele mai noi oferte de muncă și poate folosi motorul de căutare care afișează toate joburile disponibile în funcție de oraș și magazinul ales.

În contextul măririi semnificative a echipelor, atât în hipermarketuri, cât și pentru formatele mai mici ale Carrefour (Market, Express), angajatorul și-a propus pentru anul acesta o diversificare a metodelor de recrutare și utilizarea de instrumente cât mai inovative în recrutare. “Ne dorim să simplificăm cât mai mult procesul de angajare. Apelul la 0800 0800 04 a devenit disponibil din luna august pentru hipermarketuri și a generat o creștere a programărilor pentru interviu”, spune Luminița Iacob, director operațional al companiei.