Clasamentul primelor zece orașe este completat de Sibiu, Timișoara, Ploiești, Pitești, Constanța, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia, în timp ce la polul opus se află Alexandria, Drobeta Turnu-Severin și Călărași, acestea fiind cele mai dezavantajoase trei orașe din punct de vedere al serviciilor de transport.

Cartierele bucureștene cu cele mai bune servicii de transport sunt Tineretului, Dristor și Grivița, urmate de Moșilor, Nicolae Grigorescu, Timpuri Noi, Vatra Luminoasă, Eroii Revoluției, Titan și Iancului.

Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase trei cartiere bucureștene din punct de vedere al serviciilor de transport sunt 23 August, Ghencea și Antiaeriană.

La nivel de regiuni, cele mai bune servicii de transport se găsesc în Transilvania, urmată de Banat și Crișana. Regiunea București și Ilfov se află pe ultima poziție în topul realizat de către Storia.ro.

La nivel național, cartierele cu cele mai bune servicii de transport de pe primele locuri sunt Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din București, Scriitorilor din Brașov. La polul opus, cele mai dezavantajoase cartiere din țară sunt 5 Călărași din orașul Călărași, Romanești din Craiova și Ciucului din Sfântu Gheorghe.

În Brașov, cartierele cu cele mai bune servicii de transport sunt Scriitorilor, Centrul Civic, Astra, Gării și Gemenii. În Cluj-Napoca, pe primele cinci locuri se află Mănăstur, Grigorescu, Gheorgheni, Mărăști și Zorilor.

Orădenii au votat cartierele Nufărul, Rogerius, Centru Civic, Decebal și Cantemir ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al serviciilor de transport. În Sibiu, același top este condus de cartierele Valea Aurie, Hipodrom 3, Vasile Aaron, Terezian și Broscarie.

Ieșenii au desemnat Dacia, Zimbru, Podu Roș, Tătărași și Copou ca fiind cartierele cu cele mai bune servici de transport, în timp ce timișorenii au votat cartierele Șagului, Steaua, Dâmbovița, Soarelui și Lipovei în același clasament.