Jeff Bezos, cofondatorul Amazon a declarat recent că ”unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de la acest job este să sparg ouăle cu o singură mână. Tura mea preferată era cea de sâmbătă dimineața. Primul lucru pe care îl făceam era să iau un castron mare și să sparg 300 de ouă”.

Jay Leno a lucrat la McDonald’s la începutul anilor ’70 la un restaurant de pe Main Street din Andover, Massachusetts.

Andy Card, șeful de campanie a lui George W. Bush, este inclus și el în această listă. Acesta și-a căpătat notorietatea în momentul în care i-a șoptit președintelui american despre situația ”turnurilor gemene”, în timp ce acesta citea dintr-o carte de povești la o grădiniță.

Medaliatul cu aur al Jocurilor Olimpice, Carl Lewis pune o parte a succesului pe care îl are pe importanța pe care o are timpul în bucătăria McDonald’s. ”Timpul este foarte important… nu puteai să lași cartofii prăjiți să se răcească. Dacă eram cu 10 secunde în urmă nu primeam nici o medalie de aur”, a declarat acesta.

Actrița americană Sharon Stone se numără și ea printre cei care au lucrat pentru gigantul din industria fast-food. Înainte de a se alătura trupei rock Limp Bizkit, Fred Durst lucra în tura de dimineață la un restaurant din Florida.

Cântăreața Pink încă mai are coșmaruri cu zilele petrecute în slujba McDonald’s. ”Câteodată visez că sunt fără bani și lucrez la McDonald’s din nou. E cel mai urât coșmar, deoarece nu m-aș mai întoarce niciodată acolo. Am muncit din greu să ajung unde sunt”, a spus Pink.

Înainte să devină un artist de muzică pop și country, Shania Twain a lucrat la un McDonald’s din Ontario.

SURSA: Business Insider