Compania Autonom Rent a Car a inregistrat in primele opt luni ale anului in curs o cifra de afaceri consolidata de 5,89 milioane de lei, in crestere cu 102% fata de perioada similara a anului trecut. In primele opt luni ale anului 2007 compania a raportat o cifra de afaceri de 2,91 milioane de lei.

In perioada ianuarie-august 2008 Autonom Rent a Car a realizat o cifra de afaceri mai mare cu 21% decat business-ul pentru intregul an 2007. Cresterea a fost posibila pe fondul majorarii cu 60% a numarului de masini pe fiecare sucursala, dar si pe introducerea de noi servicii.

Serviciile companiei constrau in proportie de 80% din inchirieri pe termen scurt si 20% din inchirieri pe termen lung, serviciu ce a fost introdus la inceputul anului in curs. Autonom Rent a Car a inregistrat un numar de 1.000 de clienti lunar, dintre care 50% persoane fizice si 50% persoane juridice. Gradul de inchiriere de la inceputul anului pana in luna august a fost de 70%.

Conform declaratiei lui Marius Stefan, General Manager Autonom Rent a Car, compania a investit de la inceputul anului 1 milion de euro in flota (care a ajuns la un numar de 500 de masini) si in suportul IT.

Marius Stefan adaugat, de asemenea, ca mizeaza in acest an pe o cifra de afaceri totala de 10 milioane de lei.

Infiintata in 2004, Autonom Rent a Car detine 22 de locatii in 12 orase in intreaga tara.

Sursa: Autonom Rent a Car