Autodesk Inc. a anuntat semnarea acordului definitiv de achizitie a tuturor posesiunilor companiei 3D Geo, companie privată producătoare de aplicatii inteligente de modelare urbană, cu sediul în Potsdam, Germania.

3D Geo oferă solutii si servicii pentru vizualizare geospatială: aplicatii pentru crearea efectivă, analiza, administrarea si distributia de date geospatiale la scară largă.

Această achizitie va întări oferta Autodesk în domeniul utilitătilor, al companiilor de telecomunicaţii, al institutiilor administrative locale sau de stat. Termenii financiari ai tranzactiei nu au fost făcuti publici.

„Considerăm că Autodesk împreună cu 3D Geo pot accelera dezvoltarea unor solutii integrate de top pentru clientii nostri, ceea ce se încadrează în viziunea noastră comună,” a declarat Marc Hildebrandt, managing director, 3D Geo.

Autodesk Inc. dezvolta aplicaţii software de proiectare 2D şi 3D destinate pieţelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcţii, infrastructură, media şi entertainment.

Sursa: Autodesk