Centrul comercial Arena Mall din Bacau si-a extins in acest an suprafata inchiriabila de la 19.500 mp la 26.000 mp si a deschis noi magazine, iar pentru 2009 se asteapta la un trafic de 5 milioane de vizitatori.

Extinderea centrului comercial a permis adaugarea unor branduri internationale de prestigiu precum New Yorker si Reserved, primele astfel de magazine din zona Moldovei, conform reprezentantilor mall-ului. Pentru anul 2009 acestia au anuntat ca in cadrul Arena Mall vor fi deschise si primele magazine Motivi si Humanic din zona Moldovei.

De asemenea, la inceputul anului 2009 va avea loc inaugurarea cinematograful Cinema City, primul cinematograf multiplex din Bacau care va avea 8 sali si un total de 1.350 de locuri, din care 4 sali ofera primele proiectii 3D din provincie.

Anul 2009 va fi si anul in care Arena City Center, dezvoltatorul proiectului Arena Mall, se va concentra pe campanii de marketing care vor duce la marirea zonei de atractie prin cuprinderea populatiei din orasele Piatra Neamt si Focsani si astfel la cresterea traficului si a vanzarilor, potrivit lui Ovidiu Budeanu, Managerul General al companiei.

Reprezentand o investitie totala de peste 80 de milioane de euro, Arena Mall ofera peste 80 de magazine de imbracaminte, accesorii, incaltaminte, servicii, fast-food-uri si restaurante.

Sursa: CBRE Eurisko