Noua generaţie i10 este fabricată în unitatea de producţie Hyundai din Izmit, Turcia, în urma unei investiţii de 508 milioane de euro, realizate pentru a suplimenta capacitatea de producţie la 200.000 unităţi pe an. Cinci dintre cele mai vândute modele Hyundai sunt fabricate în cele doua uzine din regiune: i10 şi i20 in Izmit şi ix20, ix35 şi i30 în Nošovice, Cehia.

Studii efectuate în cinci ţări europene au stabilit că noua generaţie i10 va menţine o valoare de revânzare mai mare decât modelul anterior. În Germania, modelul va păstra la revânzare, după trei ani, 48,6% din valoarea de achiziţie – una dintre cele mai bune în clasa din care face parte. Aceeaşi direcţie este recunoscută şi în alte ţări europene: noua generaţie i10 menţine 51,1% din valoarea de achiziţie în Franţa, 46% în Spania şi 49,8% în Marea Britanie.

Recent, noua generatie i10 a primit prestigiosul premiu de design “Red Dot” – reprezentând cea mai importantă distincţie în materie de inovaţie a designului. Noua generaţie i10 a fost, de asemenea, desemnată câştigătoarea prestigioasei distincţii “Autobest 2014”, juriul fiind alcătuit dintr-un grup de jurnalişti auto recunoscuţi şi apreciaţi la nivel european.