Denys Charrasse este mândrul posesor al Daciei cu numărul 4.000.000. Vehiculul său, un Duster, a fost achiziționat de la dealerul din orățelul francez Saint-Quentin-en-Yvelines și a intrat astfel în istoria mărcii. Noul membru al familiei de utilizatori Dacia a fost sărbătorit la evenimentul anual „Marele Picnic Dacia” care a avut loc în acest an pe domeniul Courson de lângă Paris. Nu mai puțin de 11.212 de participanți la acest eveniment au avut posibilitatea sa se semneze sau să lase un mesaj pe mașina Duster special pregătită cu această ocazie.

Conform oficialilor mărcii, cea de-a opta întâlnire a clienților Dacia din Franța a fost un succes, o sărbătoare ce a culminat cu un concert energizant al unuia dintre cei mai populari artiști francezi ai momentului, Christophe Willem. Peste 11.000 de participanți s-au reunit duminica aceasta pe Domeniul Courson pentru Marele Picnic Dacia 2016. Cu toții au putut profita în familie de o zi plină de momente dintre cele mai diverse: de la prezentarea gamei de modele Dacia si a programelor lansate pentru clienții francezi, până la activități sportive (volei, fotbal, jocuri nautice), animări fotografice sau ateliere pentru copii, culminând cu mult așteptatul concert susținut de artistul francez.

Marca Dacia este comercializată în prezent în 44 de țări, iar succesul ei este din ce în ce mai impresionant, îndeosebi pe piața franceză unde brandul ocupă în acest moment cea de-a cincea poziție din clasamentul vânzărilor de automobile.