Emisiunea de obligaţiuni Flamingo, discuţiile pe tema legii unice a salarizării şi măsurile anti-criză ale PSD sunt principalele ştiri ale momentului din domeniu.ro.

Acţionarii retailerului de produse IT&C, electronice şi electrocasnice Flamingo International au decis să emită obligaţiuni în valoare de 29 de milioane de lei pentru a evita dizolvarea companiei, spune evz.ro.

Ultima varianta a proiectului de lege privind salarizarea unica a starnit indignarea sindicatelor din invatamant. „Din calculele facute de noi in urma analizei grilei de salarizare, salariile profesorilor din invatamantul preuniversitar ar urma sa fie mai mici cu 20-25% fata de nivelul actual, potrivit hotnews.ro.

Masurile anticriza PSD- PDL includ un plafon lunar de 1.000 lei pentru neimpozitarea venitului salarial in cazul tinerilor de pana la 30 de ani, instituirea simetriei in tratamentul obligatiilor bugetare ale agentilor economici si MFP, scutire temporara de impozit pe dobanzi pentru persoane fizice, spune zf.ro.

Alte ştiri importante din economie

Ministerul IMM-urilor organizeaza licitatii pentru contracte de consultanta de 17,4 mil. lei (wall-street.ro)

STUDIU: Companiile, mai îngrijorate de guverne decât de criza globală (capital.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.