Demisia ministrului Tineretului şi Sportului, „Prima casă” şi primele efecte ale sale în piaţa imobiliară şi demararea cât de curând a programului de energii alternative sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi şi-a anunţat demisia din această funcţie. Ea este cercetată pentru utilizarea neconformă a unor sume de bani achitate pentru organizarea Zilei Tineretului, spune capital.ro.

Preţurile la apartamentele cu trei camere au scăzut cu aproximativ 13% în al doilea trimestru al acestui an, ca urmare a programului „Prima Casă”. Astfel, pentru apartamentele cu trei camere proprietarii cereau în perioada aprilie – iunie, cu aproximativ 11.000 – 12.000 de euro, scrie adevarul.ro.

Autoritatile locale care doresc finantari de la stat pentru sisteme de energie solara, geotermala si eoliana pot depune dosare in cadrul programului demarat de Ministerului Mediului incepand de miercuri, 15 iulie, anunta Administratia Fondului de Mediu, intr-un comunicat redat de hotnews.ro.

Alte ştiri importante din economie

“România e foarte motivată ca Nabucco să fie o reuşită” (evz.ro)

Cursul de schimb a inchis ziua la 4,2165 – 4,2190 lei/euro (zf.ro)

Ostahie reduce personalul fabricii de PC-uri, iar producţia scade cu 60%  (standard.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.