”Pachetele oferite în ianuarie pentru team-building sunt reduse la 75 de euro de persoană pe zi, în cameră dublă, având incluse servicii de Spa și întreținere corporală, pensiune completă, acces la piscina interioară, fitness și saună, precum și un masaj balinez pe zi. În cazul în care grupul ocupă 15 camere, se adaugă un discount de 10% și, în plus, sala de conferință și coffee break-urile vor fi gratuite”, spune Ștefan Jianu, medic chirurg de profesie, care deține Bali Spa Cornu împreună cu soția sa, dr. Dana Jianu.

Numai anul trecut 35% din veniturile Bali Spa Cornu au provenit din team-building-uri sau meeting-uri ale unor companii care și-au declarat intenția de a reveni. Printre numele cunoscute care au organizat meeting-uri la Cornu se numără și OMV Petrom, Carrefour, Lafarge, BMW,Kraft, precum și alte companii din zona bancară, firme farmaceutice sau din retail.

„Estimăm o creștere de aproximativ 15% a clienților corporate datorită ofertelor special adaptate pe care le facem acum, dar și datorită estimărilor privind o creștere economică anul acesta. Intenția noastră este ca, în condițiile revenirii pieței de team-building-uri și meeting-uri de companii, să extindem spațiile pentru conferințe și restaurate printr-un proiect cu sprijin european”, mai spune Ștefan Jianu.

În același timp, Ștefan Jianu mizează pe o creștere a clienților din zona corporate și pentru Spa-ul deschis în București: Bali Spa Radisson, în cadrul hotelului de 5 stele cu același nume. Aici, ca și în cazul centrului de la Cornu, se fac masaje și tratamente de înfrumusețare.

Bali Spa Cornu, ”singura insulă Bali din Europa”, cum o numesc Dana și Ștefan Jianu, se află la mai puțin de 100 km de București, în localitatea Cornu (2 Km din DN1). Centrul a fost deschis în vara anului 2007, după o investiție de circa 1,5 milioane de euro. Intrând în categoria ”hotel de 4 stele”, dezvoltat pe 1.200 mp, Bali Spa Cornu are 15 camere și multe dependințe, restaurant Bumbu Bali, sală de conferințe, sală de fitness, piscină acoperită și încălzită, trei săli de masaje, două camere de întreținere corporală, saună finlandeză, jacuzzi, terase exterioare, foișor, piste de role și biciclete, teren de baschet, gradină japoneză, livadă cu pomi fructiferi.

Întregul complex se întinde pe o suprafață de 5.000 mp. Firma care deține Bali Spa Cornu este ProEstetica Sana, în care doctorii Jianu sunt asociați cu un partener olandez.