Scăderea cu 39% a preţurilor la apartamente, modificările aduse programului „Rabla” pentru anul viitor şi decalajul dintre veniturile româneşti şi cele din UE sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Pretenţiile proprietarilor de apartamente din Capitală au scăzut în luna august cu pânã la 5% comparativ cu luna precedentă, scrie money.ro.

Ministerul Mediului propune introducerea din 2010 a unui sistem de vouchere cu valoarea de 3.800 de lei pentru casarea masinilor mai vechi de zece ani. Numarul maxim de astfel de bonuri care vor putea folosite de acelasi cumparator fiind de trei – astfel se vor putea casa maximum trei „rable” pentru achizitia unei masini noi, arată zf.ro.

Romania nu va mai inregistra, probabil, ratele de crestere economica inregistrate inaintea crizei, in conditiile in care ramane o tara mult mai saraca decat alti membri UE, procesul de apropiere de nivelul mediu al veniturilor din UE urmand sa dureze circa 40 de ani, estimeaza agentia Moody’s, citată de wall-street.ro.

Alte titluri importante din economie

Legea unică a salarizării: Putem elimina corupţia cu astfel de lefuri? (antena3.ro)

Cursul de referinţă a urcat la 4,2372 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele 6 săptămâni (realitatea.net)

Mercedes prezinta la Frankfurt un concept care poate merge 100 km exclusiv cu motorul electric (hotnews.ro)

Renunţăm greu la becul de 100W (evz.ro)

Prima casă după două luni: 1200 de dosare aprobate (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.