Prezentarea a aproximativ 10.000 de locuinţe în cadrul târgului dedicat programului Prima Casă, creşterea spectaculoasă a înmatriculărilor Dacia în Franţa şi revizuirea în jos a estimărilor S&P privind contracţia economiei României sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Târgul imobiliar Project Expo: Prima Casă, ce se va desfăşura în perioada 18-20 septembrie la Palatul Copiilor din Capitală, scoate pe tarabă circa 10.000 de apartamente, dintre care 75% se încadrează în plafonul garantat de stat, de 60.000 de euro, conform capital.ro.

Producătorul auto român Dacia, controlat de Renault, şi-a continuat în august creşterea susţinută a vânzărilor pe piaţa franceză, înregistrând un avans al numărului de înmatriculări cu 77,2%, la 5.368 unităţi,anunţă money.ro.

Agenţia de evaluare financiară Standard&Poor’s (S&P) a revizuit în sens negativ estimările pentru acest an privind contracţia economiei României, de la 5% la 7,6%, şi deficitul bugetar, de la 6% din PIB la 6,6% din PIB, perspective mai optimiste, însă, decât cele mai recente prognoze ale FMI, potrivit zf.ro.

Alte titluri importante din economie

Ce bonusuri salariale rămân pe listă în 2009? (wall-street.ro)

Wizz Air şi Malev oferă alternative pasagerilor SkyEurope (capital.ro)

Analişti: Primele semne de revenire a economiei apar în T4, relansarea depinde de zona euro (dailybusiness.ro)

Marius Petcu: Salariile mici din sănătate urmează să crească cu 78% până în 2015 (money.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.