Analiza făcută de reprezentantul Fondului Monetar Internaţional (FMI) asupra stării economiei din ţara noastră, posibilitatea ca economia mondială să rămână în recesiune pentru încă doi ani şi lupta dintre Orange şi Vodafone pe piaţa locală de smartphone-uri sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Jeffrey Franks, reprezentantul Fondului Monetar Internaţional (FMI), venit în România pentru evaluarea necesară acordării celei de a doua tranşe din acordul stand-by pe care ţara noastră l-a semnat cu FMI, a făcut o analiză asupra stării economiei din ţara noastră şi asupra măsurilor pe care guvernanţii trebuie să le ia pentru contracararea efectelor crizei economice, potrivit capital.ro.

Lumea a scăpat de o a doua Mare Criză, însă va mai dura cel puţin doi ani până când economia mondială se va redresa complet, a estimat Paul Krugman, câştigător al premiului Nobel pentru economie, conform wall-street.ro.

Vodafone vinde de luni în România noul telefon cu platforma Android de la Google, HTC Magic, la un preţ minim de 269 euro (TVA inclus) împreună cu un abonament de 32,08 euro/lună pe doi ani. Anunţul vine după ce, săptămâna trecută, Orange, distribuitorul exclusiv al iPhone în România, a anunţat lansarea în exclusivitate a unui nou smartphone, Toshiba TG01, anunţă hotnews.ro.

Alte ştiri importante din economie

Sondaj: Piaţa internaţională de publicitate va stagna în S2 (dailybusiness.ro)

Geoană, PSD: Măsurile anticriză nu dau rezultate (zf.ro)

O afacere sanatoasă pe timp de criză: Produsele bio (wall-street.ro)

Deşi mai mici, câştigurile celor mai importante bănci au fost peste estimări (money.ro)

Intesa Sanpaolo Bank taie din dobânzile la produsele de economisire (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.