Cele mai mari temeri ale românilor în perioada de criză, principalele proiecte rezidenţiale din Capitală unde se găsesc locuinţe pentru „Prima Casă” şi secretele invetiţiei în clădirile istorice sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Cele mai mari temeri ale românilor sunt legate de riscul de a-şi pierde locul de muncă, imposibilitatea de a plăti datoriile şi îngrijorarea legată de scăderea calităţii vieţii, relavă un studiu publicat miercuri de compania de cercetare a pieţei GfK România, informează dailybusiness.ro.

Singurul tip de locuinţă care poate fi achiziţionată prin programul „Prima Casă” într-un complex rezidenţial proaspăt finalizat este o garsonieră. Chiar şi aşa, cumpărătorii trebuie să îşi restrângă opţiunile doar la câteva zone din Bucureşti, potrivit capital.ro.

Clădiri de patrimoniu, vile vechi de zeci de ani, o viziune îndrazneaţă şi multă răbdare – acestea sunt ingredientele unor investiţii imobiliare mai rare decât apartamentele pe hârtie, însă cel puţin la fel de profitabile. Sunt investiţii pentru cei care cred că o proprietate este ca o carte de vizită, iar miza nu este profitul, ci unicitatea, conform wall-street.ro.

Alte ştiri importante din economie

STUDIU: Românii nu ar da mai mult de 42.000 de euro pe o garsonieră (capital.ro)

Tranzacţii cu 5,7% din acţiunile Flamingo la un preţ cu 7,4% sub referinţă (zf.ro)

Millennium Bank dă primele credite pentru Prima Casă numai în euro (ziare.com)

Vânzările de maşini de peste 100.000 euro au scăzut la o treime faţă de anul trecut (dailybusiness.ro)

Investitor român, caut instrumente financiare pe o bursă matură (wall-street.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.