Încheierea cele mai mari tranzacţii din rezidenţial de la începutul anului, recomandarea făcută de CE României cu privire la reducerea deficitului bugetar şi creşterea turiştilor pe litoralul românesc în acest an sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Fondul de investiţii britanic Tri Investments a cumpărat o parte a complexului rezidenţial Perla Residence pentru 15,5 milioane de euro, realizând cea mai mare tranzacţie din rezidenţial de la începutul anului, anunţă capital.ro.

Comisia Europeana (CE) cere României să reducă deficitul bugetar sub pragul UE de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) până în anul 2011, în cadrul procedurii de deficit excesiv declanşată în luna mai, una dintre solicitări fiind reducerea cheltuielilor salariale din sectorul public, informează zf.ro.

Litoralul româneasc şi cel bulgar ar putea înregistra cu 5-10% mai mulţi turişti români anul acesta, în contextul crizei, fiind preferate destinaţiile apropiate, conform dailybusiness.ro.

Alte titluri importante din economie

Darian: Volumul tranzacţiilor imobiliare din România va scădea în acest an cu 65%, la 700 mil. euro (tmctv.ro)

Dacia lansează versiunea Prestige pentru Logan MCV (wall-street.ro)

Sindicatele vor negocia anual cu Guvernul ce salarii vor creşte din grila Legii unitare (standard.ro)

Vânzările de limuzine de lux Mercedes au scăzut, în primele cinci luni din 2009, cu peste 70% (tmctv.ro)

Plafonul de garantare a depozitelor bancare: 50.000 euro şi pentru companii (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.