Preţurile din sectorul imobiliar francez, declaraţiile lui Barack Obama privind un eventual plan de relansare pentru Statele Unite şi salariile bancherilor de la Goldman Sachs sunt câteva din subiectele economice din blogosferă.

Raportul dintre preţul imobiliarelor şi venitul mediu pe familie a fluctuat în general în interiorul unui „tunel” creat în jurul cifrei 3 (3 venituri anuale pentru cumpărarea unei locuinţe), scrie „Balonul Imobiliar”.

Obama nu e tipul de om care să aibă un plan A, un plan B şi eventual şi un plan C, în cazul în care nu merg primele două. A facut în ianuarie planul A, i-a dat drumul şi gata. Unul şi “bun”, notează Valentin Vioreanu pe blogul capital.ro.  

Goldman Sachs va acorda cele mai mari bonusuri din istorie in acest an. Daca ne-am luat la timp lecitina, ne reamintim că prin aprilie, aceiaşi bancheri de la GS cereau Guvernului 10 miliarde de dolari. Săptămâna trecută însă, le-au dat o veste bună propriilor angajaţi, anuntandu-i că urmează bonusuri –record, scrie Dan Popa.

Alte titluri din blogosferă

Trends: Cati suntem pe Twitter acum?  (manafu.blogspot.com)

Soluţiile lui Edward Prescott (logec.ro)

Pregatiti cate 1000 de euro pentru domnul Pogea (khris.ro)

Cisco: Traficul IP global va creste de 5 ori pana in 2013 (bvbusinessconsulting.ro)

Ce s-a intamplat cu economia romaneasca incepand cu luna octombrie? (khris.ro)

Nu rata astăzi, la ora 16:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.