Comoditatea Europei în privinţa gazului rusesc pentru iarnă, locul româniei în topul ţărilor cu cei mai mulţi bugetari şi amenzile pe care le riscă cei ce rezervă ilegal locul de parcare sunt principalele titluri ale zilei din .ro.

UE nu se mai teme de o penurie de gaz rusesc la iarnă, dar rămâne vigilentă, pentru a preveni eventuale întreruperi ale livrărilor legate de diferende ruso-ucrainene, a declarat miercuri comisarul european pentru energie, Andris Piebalgs, scrie money.ro.

România se află în top 10 ţări cu cei mai mulţi bugetari la mia de locuitori. Un studiu realizat de compania de cercetare A. T. Kearney plasează ţara noastră pe ultimul loc în clasament, după vecinii bulgari şi unguri, arată realitatea.net.

Amenzi cuprinse între 1.500 şi 2.500 de lei pentru plăcuţele cu mesaje precum “Nu parcaţi“ sau “Atenţie Garaj“. Asta riscă locuitorii Sectorului 1 al Capitalei care îşi rezervă, prin orice mijloace, locul de parcare din faţa curţii sau din faţa blocului, aflat pe domeniul public. Restul rezidenţilor pot sta liniştiţi, pentru că edilii nu intenţionează să ia astfel de măsuri, informează evz.ro.

Alte titluri importante din economie

Petrom: Pretul petrolului va oscila intre 70 si 75 de dolari pana la sfarsitul anului (zf.ro)

Franţa va continua programul rabla până în 2011 (antena3.ro)

Mai putine sosiri in structurile turistice in luna iulie (wall-street.ro)

YouTube intentioneaza sa difuzeze filme noi contra-cost (hotnews.ro)

Cel mai mic venit pe familie pentru un credit ipotecar clasic: 2.250 lei (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 14:00, pe capital.ro, BUSINESS BLOGGING REPORT