Mâncare mai puţină şi mai de proastă calitate în restaurantele din Timişoara, mai puţine tranzacţii imobiliare la Constanţa şi planul de învăţământ de la Braşov care va urma tendinţele pieţei muncii sunt principalele ştiri economice ale orei de pe site-urile regionale.

TIMIŞOARA: Preparatele culinare servite de restaurantele şi fast-food-urile din oraş au gramajul mai mic decât cel înscris în meniu, iar clienţii habar nu au că sunt înşelaţi, arată renasterea.ro.

BRAŞOV: La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc prima şedinţă a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social pentru Formare Profesională. Prefectul Ion Gonţea şi subprefectul Roxana Mânzatu (foto) s-au întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor publice, instituţiilor de învăţământ, serviciilor deconcentrate, patronatelor şi sindicatelor din Braşov, notează bzb.ro.

CONSTANŢA: Piaţa imobiliară de la malul mării simte din plin criza financiară. Dacă, în anii trecuţi, afacerile cu case erau la mare căutare în Constanţa, în prezent, tranzacţiile imobiliare sînt în agonie scrie telegrafonline.ro.

Alte ştiri importante din business-ul local şi regional

IAŞI: Videochat-urile, in rindul marilor angajatori (ziaruldeiasi.ro)

CRAIOVA: Trei porturi pentru consiliul judeţean  (gds.ro)

PRAHOVA: 25 de tineri prahoveni s-au inscris la programul „Start” (ziarulprahova.ro)

CLUJ: Guvernul lui Antonescu de la Cluj: Marga, Johannis şi Isărescu (ziuadecj.ro)

Nu rata astazi, la ora 12:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.