Poliţia din Dolj care îşi ţine la secret absolvenţii de la „Spiru Haret”, „Prima Casă” care în Iaşi este abia la stadiul de proiect şi producţia agricolă din Cluj, înjumătăţită de secetă şi de furturi reprezintă principalele ştiri economice ale orei de pe site-urile regionale.

DOLJ: IPJ Dolj face tot posibilul să nu divulge câţi angajaţi ai acestei instituţii au fost făcuţi ofiţeri ori au primit sporuri substanţiale la salarii în baza diplomelor de absolvire a Universităţii „Spiru Haret“ la controversata formă de studiu Învăţământ la Distanţă (ID), arată gds.ro.

IAŞI: Programul „Prima Casă” se mişcă în ritm de melc. Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la acordarea primului împrumut în Bucureşti, la Iaşi nici un aplicant nu s-a putut muta deocamdată în casă nouă, arată ziaruldeiasi.ro.

CLUJ: Şeful Direcţiei de Agricultură (DADR) Cluj cere ajutorul autorităţilor locale pentru a opri furtul de recolte. Conducerea DADR semnalează faptul că, din cauza lipsei ploilor, în unele părţi ale judeţului recoltele s-au înjumătăţit, scrie monitorulcj.ro.

Alte ştiri importante din business-ul local şi regional

SIBIU: S-a blocat centura Mediasului (sibiustandard.ro)

BRAŞOV: 100 de milioane de lei, datoria statului pentru şcolile din Braşov (bzb.ro)

CONSTANŢA: Insolvenţă pentru 102 societăţi constănţene (telegrafonline.ro)

CLUJ: “La Cluj, doar fraierii plătesc amenzile” (ziuadecj.ro)

Nu rata astazi, la ora 12:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.