Constructorul Arcom pus la pământ de către Gigi Becali, radiografia realizărilor lui Sorin Oprescu la împlinirea unui an de mandat şi un material despre coşmarul salariilor întârziate sunt principalele subiecte ale dimineţii în .ro.

George Becali, patronul echipei Steaua, se confruntă cu tot mai multe procese de insolvenţă din cauza unor datorii neplătite, intentate companiei de construcţii Arcom, pe care a preluat-o în 2007, dupa ce a plătit peste 25 mil. euro, scrie zf.ro.

În ce stadiu se află autostrada suspendată? Ce recorduri a doborât şi câte probleme ale cetăţenilor a rezolvat? Adunăm Pasajul de la Universitate, câteva şcoli pe care le-a i naugurat şi audienţele 3G, demarate în stradă cu opt luni în urmă, notează evz.ro.

Din cauza achitării cu întârziere a salariilor, angajaţii CFR au declanşat ieri o grevă spontană de două ore, blocând 15 trenuri în gări. Probleme cu lefurile există şi în spitale, minerit, asistenţă socială şi educaţie, unde profesorii ar putea fi trimişi în vacanţă fără bani, informează romanialibera.ro.

Alte titluri importante din economie

Cât au câştigat casele de avocatură din exproprieri (capital.ro)

Experţii străini arată Guvernului că merge spre prăpastie (gandul.info)

Ce să faci cu 8 milioane € (jurnalul.ro)

Politicienii se bat pe milioanele de la Registrul Comerţului (evz.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!